Hello CooperVision!

Mi vagyunk a Delirest. Örülünk a találkozásnak!

Üdvözöl a Delirest teljes csapata! Köszönjük, hogy megtiszteltetek minket bizalmatokkal, és mi szolgáltathatjuk a munkahelyi étkezést a CooperVision telephelyén! Hamarosan találkozunk, a háttérben már gőzerővel folyik a munka.

Kérjük, tekintsd át oldalunkat és tájékozódj szolgáltatásainkról!

Nyitás

2024. április 16. 7 óra

A nyitásig hátralévő idő:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Rólunk

Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Vállalatunk Közép- és Kelet-Európa legnagyobb regionális munkahelyi- és közétkeztető vállalatcsoportjának tagvállalata. Könnyen lehet, hogy találkoztunk is már: eddig Eurestként ismerhettél minket. 2022 őszétől Delirest márkanévvel folytatjuk tovább a munkát a megszokott kiváló minőségben, ugyanazzal a csapattal, de megújult lendülettel. Elkötelezettek vagyunk a kifogástalan minőségű szolgáltatás iránt, igyekszünk élen járni az innovációban és az új igények kielégítésében.

A hozzánk betérők magas szintű kiszolgálásáról több mint ezer fős személyzet gondoskodik országszerte. Üzletvezetők, adminisztrátorok, pénztárosok, baristák, szakácsok, konyhai kisegítők, takarítók, raktárosok és sok más kollégánk végzi munkáját sokszor láthatatlanul azért, hogy vendégeink számára az éttermeinkben, kávézóinkban eltöltött idő pihenés és feltöltődés legyen.

 • Egészséges, változatos, tradicionális és modern ételek,

 • olyan közösségi terek alkotása, ahol élmény az étkezés,

 • mindezt a lehető legfenntarthatóbb működéssel.

Étkezzünk jól – éljünk jobban – ez a küldetésünk.

Nyitva tartásunk

Kávézónk naponta 7:00 – 22:00 óra között vár
friss kávéval, szendvicsekkel, snack-ekkel, tejtermékekkel, hűtött üdítőkkel.

Éttermünkben
minden nap 10:00 – 14:00 óra között kínáljuk az ebédet,
19:30 – 21:00 között pedig a vacsorát.

Szolgáltatásaink

Szedd magad rendszer

Mi a Szedd magad rendszer?

Vendégeink a Szedd magad rendszerben tálalt ételekből maguk választják ki, hogy miből milyen mennyiséget és milyen kombinációban szeretnének. A fizetés súly alapján történik.

Miért jó?

Mert mindenkinek más-más az elképzelése az ebédjéről. Van, aki keveset szeret enni, van aki sokat. Van, aki húsból, van aki inkább zöldségből szeret többet látni a tányérján. A Szedd magad rendszerben mindenki maga dönti el ebédjének összetételét és mennyiségét. Az árazás egységes, és súly alapján történik a fizetés, így minden vendégünk a pénztárcája és egyéni igényei szerint állíthatja össze ebédjét.

Mivel mindenki annyit és azt szed, amit épp megkíván, tapasztalataink szerint a Szedd magad rendszer bevezetése akár 80%-kal is csökkentheti az élelmiszerhulladék mennyiségét. Ezzel környezetünket is jelentős mértékben óvjuk.

Milyen ételeket lehet a Szedd magad rendszerben megvenni?

 • Leveseket, főzelékeket, melyeket vendégeink maguk szednek csészébe vagy tálba
 • Köreteket és a főételek nagy részét (tészták, raguk, tokányok)
 • A szelet húsoknak (bundázott vagy roston sült húsoknak, halaknak) a súlyon felül fizetendő szelet-ára is van
 • Salátákat és savanyúságokat
 • Egyes – nem adagoltan tálalt – házi desszerteket

Mely ételek nem tartoznak a Szedd magad rendszerbe?

 • A menük
 • Az egyedi tálalással készülő kiemelt fogások (Bistro ajánlat, promóciós ételek)
 • A tányéron kínált desszertek

Vendégséfek

BBQ promóció Lendvai Zoltánnal a Delirest éttermekben

Időről-időre vendégséfek látogatnak el éttermeinkbe, hogy különböző tematikák mentén változatosságot, színt, különlegességeket hozzanak a mindennapokba. Ilyen például az ezer fűszert felvonultató India napunk, a helyben készült, autentikus Sushi válogatások, Buday Péter kreatív séf vendégszereplése vagy éppen legújabb különlegességünk a BBQ Lendvai Zoltánnal, aki a magyarországi BBQ és Green Egg nagykövete – ő limitált kiadású, helyben füstölt finomságokat készít.

Saját készítésű termékek

Delirest Street Food Ételek

Saját készítésű termékeink legalább akkora népszerűségnek örvendenek, mint vendégséfeink látogatásai. Közel húszféle termékből álló Street Food válogatásunk, helyben sült kürtőskalácsaink, óriáspalacsintáink sok vendégünk arcára csal mosolyt a mindennapokban. 100% növényi összetevőkből készült ételeink a jövőbe mutatóak és amellett, hogy egészségtudatosak, még környezetünket is kímélik. Kóstold meg ezeket a különlegességeket is!

Delirest Mobil App

Delirest Mobil App

Benne minden, amire a munkahelyi ebédedhez szükséged lehet

Teljesen egyedi fejlesztésű Delirest mobil applikációnkkal teljeskörűen követheted étkezéseid. Megnézheted az étlapokat, beállíthatod kedvenc ételeid, tájékozódhatsz az ételek tápanyag– és allergén tartalmáról. Alkalmanként push üzenetben értesítünk a legjobb ajánlatainkról, promócióinkról, vagy fontos technikai eseményekről.

A CooperKantinban jelenleg nem elérhető a Delirest appban regisztráció és belépés után elérhető fizetés funkció. Ezért kérjük, regisztráció nélkül használd az applikációt, így is elérsz minden szükséges és fontos információt, viszont nem zavar a felesleges funkció.

Az appról még több infót, letöltési linkeket Mobil app oldalunkon találsz, olvasd el, mi mindenre képes ez a kis alkalmazás!

Mondd el nekünk véleményed!

Mondd el nekünk véleményed!

A nyitást követő időszakban elhelyezünk egy nagy érintőképernyőt az étterem területén. Ezen bármikor, bármennyiszer adhatsz nekünk visszajelzést szolgáltatásunkról! Lehetőséged van rövid vagy egy picit tartalmasabb visszajelzést is adni, ahogy időd engedi, vagy véleményed megkívánja.

Bíztatunk, hogy akár minden nap jelezz vissza nekünk arról, hogy érezted magad nálunk! Ezek az információk segítenek nekünk, hogy folyamatosan magas szinten tudjuk tartani szolgáltatásaink színvonalát. Köszönjük, ha támogatsz minket ebben!

A kérdőív online is elérhető, csak kattints a lenti gombra:

A Delirest teljes gyáli CooperVision személyzete, valamint a közel húszfős nyitócsapat nevében szeretettel várunk éttermünkben!
Addig is ha bármiben segíthetünk, kérjük írj nekünk! E-mail címünk:

coopervision@delirest.hu