K&H SZÉP kártya elfogadásának feltételei a DELIREST mobilalkalmazásban

A DELIREST Mobil alkalmazás használata során Ön az éttermi vásárlásainak ellenértékét tudja kiegyenlíteni könnyen és gyorsan az alkalmazás pénztárca funkciójával. Az applikációt mobiltelefonjukra letöltő vendégeink számára előzetes regisztráció után lehetőséget nyújtunk arra, hogy K&H SZÉP kártyájuk egyenlegét áttöltsék az applikációba, majd a DELIREST Kft. által működtetett vendéglátó egységekben az applikációval fizetési műveletet hajtsanak végre. A fizetési művelet egy egyedileg generált QR kód leolvasásával történik. A pénzügyi műveletek – mind a feltöltés, majd az azt követő vásárlás – kizárólag magyar forintban lehetséges.

A K&H SZÉP kártyája egyenlegének mobil applikációnkba való áttöltése révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat a DELIREST Kft. által üzemeltetett, mobil applikációt használó vendéglátó egységeiben. Applikációnk letöltése után regisztrálni a kell alkalmazásunkba, kiválasztani, hogy mely éttermünkben szeretné egyenlegét felhasználni, majd lehetősége nyílik SZÉP kártyája egyenlegét áttölteni az applikációba. Az erre kialakított feltöltési oldalon Ön kiválaszthatja a feltölteni kívánt összeget. A kiválasztott összeg megjelölése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül töltheti át egyenlegét K&H SZÉP kártyájáról. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, kártyabirtokos jelszavát, továbbá a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadják.
A K&H Bank a sikeres feltöltést követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Kérdéseivel, esetleges reklamációjával kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk:
DELIREST Magyarország Kft.
Cím: 1117 Budapest, Irinyi József utca 4-20.
Telefon: 36 (1) 371 0810
E-mail: info@delirest.hu
Cégjegyzékszám:01 09 169156
Adószám: 10794359-2-44