Delirest Mobil app átregisztrációAmennyiben eddig Facebook- vagy Apple ID fiókkal jelentkeztél be, az új applikáció indulásával tapasztalhatod, hogy egy figyelmeztető üzenetet kapsz arra vonatkozóan, hogy végezd el az átregisztrációs folyamatot.

Mi ez, és miért van rá szükség?

Tapasztalataink alapján a többféle bejelentkezési felület megsokszorozza a hibalehetőségek számát. Vendégeink elfelejthetik, mivel és hogyan regisztráltak, emiatt akár több fiókot is létrehozhatnak, melyek további bonyodalmakat eredményezhetnek. Az e-mail cím az, amely a legtöbb felhasználónk számára elérhető, így ezt a bejelentkezési formát választottuk. Természetesen bárki elfelejtheti emailes bejelentkezési adatait is, de legalább már tudjuk, hogy e-maillel regisztrált, és egy jelszóemlékeztetővel a regisztrált e-mail címre ki tudjuk küldeni a jelszó cseréjére vonatkozó instrukciókat. Ezzel remélhetőleg elkerüljük a duplikált fiókokat is.

Hogyan történik az átregisztráció?

Az átregisztrációt 2024. február 15-ig kell elvégezned. Mindössze néhány percet vesz igénybe, így javasoljuk, hogy ha van pár szabad perced, végezd el!

Lépések:
1. Ha épp be vagy jelentkezve a megszűnő fiókok valamelyikével, kattints a narancssárga figyelmeztető sávra az árregisztráció megkezdéséhez. Dönthetsz úgy, hogy elvégzed az átregisztrációt, vagy későbbre halasztod. Javasoljuk, hogy végezd el, amint időd engedi. Amennyiben a később opciót választod, a narancs sáv figyelmeztet majd arra, hogy mennyi időd maradt az átregisztrációra.

2. Ha elindítottad a folyamatot, a Fiók módosítása képernyőre kerülsz, ahol meg kell adod egy e-mail címet (olyan e-mail címet adj meg, ahova el tudjuk küldeni neked a regisztrációt megerősítő e-mailt), majd egy, a követelményeknek megfelelő jelszót.

Ha valamiért nem tudod befejezni a folyamatot ennél a lépésnél, kattints a Folyamat megszakítása gombra. Ez esetben nem történik meg az átregisztráció, egy későbbi időpontban újra kell kezdened.

Ha megadtad a kért adatokat, a rendszer egy visszaigazoló e-mailt küld a megadott e-mail címre. Nyisd meg levelezésed, és kattints a kapott levélben található linkre! Ha nem találod a levelet, ellenőrizd a levelezőprogramod egyéb (spam, frissítések, stb) mappáit is! Ha nem kaptad meg a levelet, lehetséges, hogy elgépelted az e-mail címed. Ha biztosan jó helyre kérted a linket, mégsem érkezett meg, vedd fel velünk a kapcsolatot az app@delirest.hu e-mail címen!

A kapott linkre kattintva kapsz egy visszaigazoló böngésző ablakot, melyben jelezzük, hogy a megerősítés sikeres volt.

3. Lépj vissza az alkalmazásba, és ez alkalommal válaszd az e-mailes (alapértelmezett) bejelentkezési módot. Írd be e-mail címed, és az átregisztrációkor választott jelszavad.

Ha problémába ütközöl, használd az applikáció Segítség csempéjét (bal alsó sarok)!

Köszönjük együttműködésed!
A Delirest Mobil App csapata