A Giant gyöngyösi gyárában üzemelő Delirest egység Megtiszteltetés számunkra, hogy november 7-től az egyik leginnovatívabb, legmagasabb minőséget képviselő kerékpárgyár, a Giant gyöngyösi üzemében is mi gondoskodhatunk a dolgozók étkeztetéséről.

Egy meglévő, helyi vállalkozó által működtetett konyhát és kiszolgálóteret vettünk- és alakítottuk át a Giant-tel közösen meghatározott célok érdekében.

Az új szolgáltatás számos újdonságot hozott a közel négyszáz fős vendégkör számára. A Giant munkatársai nagy örömmel vették a hideg- és meleg reggelik bevezetését, a helyben, frissen sütött pékáru kínálatban tartását, és frissen készült szendvicseinket. A bőséges reggeli választék mellett ebédidőben minden nap háromféle menüvel várjuk a Giant dolgozóit az étteremben, amelyek mellett igyekszünk az egyéni és különleges igényeket is kiszolgálni.

A jelenleg tálalókonyhaként működő konyhát terveink szerint 2024-ben főzőkonyhává alakítva még tovább fejleszthető szolgáltatásunk.

Bízunk benne, hogy sokáig fogunk tudni közvetve – a Giant dolgozóinak elégedettségét növelve – mi is hozzájárulni a csúcstechnológiás kerékpárok születéséhez!