Vállalatunk Közép- és Kelet-Európa legnagyobb regionális munkahelyi- és közétkeztető vállalatcsoportjának tagvállalata, mely jelentős portfolióval rendelkezik az egyéb kiegészítő szolgáltatások – elsősorban épületüzemeltetés, takarítás – területén is.

Múltunk több mint 30 évre tekint vissza: 1992 óta a világ piacvezető szerződéses vendéglátó cégcsoportjának, a Compass Group-nak tagjaként működtünk, majd 2022 őszétől felsővezetőink egy menedzsment kivásárlást követően viszik tovább az újonnan létrejött vállalatcsoport, illetve a magyar tagvállalat – a Delirest Kft. – működését.

A CEE Catering HoldCo égisze alatt működő vállalatok a régióban ma több mint 5300 alkalmazottal 360 helyszínen több mint 50 millió adag ételt szolgálnak fel évente.

Amennyiben többet szeretne tudni a vállalatcsoport működéséről, küldetéséről, értékeiről, keresse fel a www.ceecatering.com honlapot.

CEE Catering Hold Co cégcsoport

A 2022 végétől Delirest márkanév alatt üzemelő magyar vállalat az ország piacvezető munkahelyi étkeztetést és kórházi betegellátást biztosító cége, jelentős részesedéssel a diákétkeztetés szegmensben is. Büszkék vagyunk arra, hogy naponta többezer kisgyermek, diák, vállalati alkalmazott és egészségügyi intézményekben gyógyuló ember étkezését biztosítjuk.

Több mint 30 év szakértelem, a világ vezető multinacionális cégcsoportjától örökölt szervezettség és irányítási rendszerek állnak mögöttünk. Az élelmiszer- és munkabiztonságban, a tiszta, átlátható működésben és a szolgáltatás minőségében nem ismerünk kompromisszumot.

Fenntartható működés, egészséges, változatos, modern ételek és olyan közösségi terek, ahol az étkezés élmény – ez a Delirest.

Étkezzünk jól – éljünk jobban – ez a küldetésünk.