Programunk jelenleg pilot üzemmódban a Delirest négy kiválasztott egységében zajlik. Tervezett hálózati bevezetés: 2026. januártól.
Válaszunk a ma táplálkozási kihívásaira
Mi a Tudatos Választás Program?
Egy több évet felölelő, stratégiai program kialakításával a Delirest lehetővé teszi, hogy az általa üzemeltetett éttermekben könnyen hozzáférhetővé váljanak az „egészségtudatos étrendbe” illő fogások, mind a választék és az ételekre vonatkozó fogyasztói tájékoztatás célzott átalakításán, mind a fogyasztók számára biztosított edukáció biztosításán keresztül.
Egészséges és fenntartható
Felelősségünk az élelmiszerkörnyezet alakításában
A munkahelyi vendéglátási szolgáltatás, így a Delirest működésének is elsődleges célja természetesen a fogyasztók által kedvelt, ízletes, változatos, a korszerű gasztronómiai trendek által inspirált fogások mindennapi biztosítása.
Emellett napjaink társadalmi közbeszédében egyre több szó esik a táplálkozás és az egészségünk, valamint a környezetünk állapota közötti kapcsolatról, így egyre több, különösen a fiatalabb korosztályba tartozó fogyasztó várja el ma már azt is, hogy a munkahelyén is lehetősége nyíljon kifejezetten az egészséges, kiegyensúlyozott, és fenntartható étrend megvalósítását elősegítő fogásokat választani.
Felelősek vagyunk
Egészségtudatosan a munkahelyen is
A munkahelyi étkezés keretében elfogyasztott fogások a napi tápanyag–bevitelünknek jelentős részét teszik ki, ezért sem mindegy, hogy a munkahelyen elérhető ételválaszték mennyire támogatja az egészségtudatos táplálkozást. Mindez pedig nyilvánvalóan felelősséget ró e tekintetben is a szerződéses vendéglátással foglalkozó vállalkozásokra, így cégünkre is, amely csak Magyarországon naponta, mintegy hatvanezer ember főétkezését biztosítja.
Ezért a jövőben még hangsúlyosabban szeretnénk egységeinkben az egészségtudatos étkezés megvalósítását könnyen lehetővé tevő ételválasztékot, és a tudatos választást ösztönző élelmiszerkörnyezetet kialakítani.
Mit, miért, hogyan?
Tudatos Választás a gyakorlatban
A program gyakorlati megvalósítását számos szakemberünk együttes munkája segíti a gondos alapanyagbeszerzéstől kezdve a tudatos és innovatív étlapfejlesztésen és üzemeltetésen át az informatív fogyasztói kommunikációig.
Programunkban kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink továbbképzésére, edukációjára is, hiszen a csapatmunka az, amivel elérhetjük közös céljainkat.
A gyakorlatban ebből annyi látszik, hogy hónapról-hónapra, változó tematika mentén, választékunk alakításával és egy átfogó fogyasztói edukációval igyekszünk érinteni napjaink legfontosabb táplálkozástudományi üzeneteit, mint a növényi étrend, a biodiverzitás vagy a mikrobiom jelentősége.
kíváncsi, hogy néz ki mindez a gyakorlatban?
Vegyen részt Ön is a programban!
Kattintson a részletekért!
