Rendszeres programjainkkal színesebbé tesszük a mindennapokat!
„Varietas delectat”, azaz a változatosság gyönyörködtet – tudjuk már Cicero óta. Bár a világ hatalmasat nyílt az internet, majd a közösségi média térhódításával, fizikai környezetünkben „offline” is keressük a változatosságot.
A gasztronómia ebből a szempontból egy nagyon hálás terület. Az alapanyagok és receptúrák segítségével végtelen változatosságot érhetünk el. Ezekből merítettünk egy-egy témakör köré csoportosítva rendszeres promócióinkban, melyekkel igyekszünk színesebbé tenni a munkahelyi, iskolai, kórházi éttermek mindennapjait: ünnepeljük a szezonalitást, elhozzuk a nemzetek konyháit és nagy-nagy gasztrokedvenceket is. Olvasson promócióinkról!
Fenntartható, tápláló, finom
Ünnepeljük a szezonalitást
Szezonálisan táplálkozni azt jelenti, hogy minél nagyobb arányban fogyasztunk olyan alapanyagokból készült ételeket, amelyek hazánkban az adott évszakban természetes módon megteremnek. „Évszakok” promóciónkban két-három hetes időszakokra bontottuk a teljes évet, fókuszba helyezve egy-egy alapanyagot, amelyet abban az időszakban igyekszünk a lehető legváltozatosabban elkészíteni, vagy csokorba gyűjteni egy adott ünnep legkedveltebb finomságait.
A szezonális táplálkozás azért fontos, mert ilyenkor a zöldségek és gyümölcsök természetes érési idejükben kerülnek a tányérra, így frissebbek, ízletesebbek és tápanyagokban gazdagabbak.
Emellett a helyben termett, idénynek megfelelő élelmiszerek fogyasztásával csökkenthető a szállítás és tárolás környezeti terhelése, ami hozzájárul a fenntarthatóbb életmódhoz. Az évszakok váltakozásával pedig a táplálkozás is változatosabbá válik, ami támogatja a szervezet természetes igényeit és az egészségesebb étrend kialakítását.
Ünnepeljen velünk!

Felszáll a füst
Nyár, terasz, BBQ
Minden évben alig várjuk a jóidőt, hiszen indulhat a BBQ szezon. Nem is akárki tolmácsolásában, hiszen Lendvai Zoltán kollégánk az űrtechnológiás Green Egg-ek magyarországi nagykövete, díjnyertes BBQ séf. A két smokerrel felvértezve járja tavasztól-őszig hálózatunkat, hogy megmutassa Vendégeinknek, milyen is az igazi melegfüstön készült BBQ – kínálatában többféle hús, ragu, zöldségek és saláta is szerepel.
Promóciónk limitált kiadású, hiszen a két Green Egg kapacitása véges. Zoltán alkalmanként mindössze 100 adag ételt tud elkészíteni, melyekre az elővételben megvásárolható jegyek rendszerint el is fogynak.
Fantasztikus illatok, szabad levegő, melegfüstön, lassan készülő finomságok – mindezt a munkahelyi éttermekben.
Dolgozói biztosan értékelni fogják!
Hangos és nagyon közvetlen:
Itt a Buday!
Buday Péter neve sok-sok éve egybeforrt a gasztronómiával: több híres étterem séfjeként rendszeres vendége volt tévéműsoroknak, zsűrizett szakácsversenyeken, majd gasztronómiai tanácsadóként folytatta szakmai munkáját. Elsősorban kreativitásáról ismert, a Delirest utazó vendégséfjeként újragondolt magyaros finomságokkal járja hálózatunkat.
Éttermünkbe lépve jelenléte azonnal tetten érhető, hiszen hangos, szeretettel kínálja ételeit, és szívesen ad tanácsokat is az otthoni ételkészítéshez. Kérdezzék bátran!


fókuszban a halak
Fish Market
Fish Market promóciónk segítségével igyekszünk megismertetni és megszerettetni Vendégeinkkel a halas ételeket, ebben pedig az elismert hal-sommelier, Szabó Péter a partnerünk. Péter afféle misszióként tekint a halételek népszerűsítésére, ezért örömmel vállalja már sok-sok éve, hogy a Delirest éttermeibe is elhozza legjobb halas finomságait.
A Fish Market alkalmak így nem csak színesítik a mindennapokat, de támogatják munkavállalói egészségét is, tovább formálva egészségtudatosságukat.
A halak kiváló minőségű fehérjét, könnyen emészthető aminosavakat és számos létfontosságú tápanyagot, például D-vitamint, szelént és jódot tartalmaznak. Különösen értékesek az omega-3 zsírsavak miatt, amelyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, és hozzájárulhatnak az agy megfelelő működéséhez.
fesztiválhangulat tálalva
Frissen sült kürtős kalács
Utánozhatatlan illat, foszlós, forró, puha tészta, hatféle íz – a frissen sült kürtős kalács egyszerűen ellenállhatatlan!
Vendégséfünk sütőivel és kelt tésztával felvértezve érkezik a Delirest éttermekbe, hogy a frissen sült kürtős kalács utánozhatatlan illatával és ízével csábítsa el az Ön munkavállalóit újra és újra.
Évek óta az egyik legnépszerűbb promóciónk, mely sosem okoz csalódást!


az ezer fűszer világa
Gasztrotúra: India
Az indiai konyha méltán híres sokféle fűszeréről. Szakavatott, indiai vendégséfünk, Khudir Kousai Sokszor a legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával varázsolja elő az indiai konyha autentikus, tradícionális finomságait.
Kedves és nyitott személyiségével hamar magával ragadja a Vendégeinket, ételei pedig minden alkalommal elbűvölő kulináris élményt jelentenek.
tiszta ízek
Sushi bár
A Delirest éttermeibe Budapest egyik legjobb sushi bárja, a Hanami séfei jönnek elkészíteni az autentikus japán falatkákat, melyeket 6, 9 vagy 12 db-os kiszerelésben is meg lehet vásárolni. A Hanami konyhájában egyszerre jelenik meg a tradíció és az innováció. Kizárólag magas minőségű alapanyagokból dolgoznak, és a japán konyha szeretete iránti szenvedélyükből adódóan minden alkalommal tökéletes kis falatkákkal örvendeztetik meg az Ön munkatársait.


a „lassú” gyorsétel
Wolf Burger
A jó munkához idő kell. Ha létezik a „lassú” gyorsétel, akkor a Wolf Burger hamburgerei Farkas Balázs séf tolmácsolásában mindenképp annak számítanak. Balázs a legnagyobb odafigyeléssel, a saját maga által kidolgozott receptúra alapján készíti el hamburgereit, amelyek nem jönnek szembe bármelyik sarkon.
Húsos és vega finomságokkal is érkezik vendégszereplésére, hogy a klasszikus utcai gyorsétel nagy gonddal készített változataival örvendeztesse meg az Ön munkatársait.
frissesség a köbön
Fabri Pasta
Fabrizio Caldarazzo Magyarországon élő olasz séf, akinek egy kis deli üzlete mellett valódi tésztagyára van Budapesten.
A Delirest éttermekbe saját készítésű, friss tésztáit hozza el, melyeket tradicionális olasz ragukkal kínál – minden alkalommal egy húsos és egy vega opció is van az étlapon. A friss tészta a speciális tésztafőző edényekben percek alatt készül el, így igazi kulináris élményben lehet része kollégáinak. Fabrizio rendelésük alapján, néhány perc alatt készíti el számukra tésztaételeit.


kultúrák találkozása
Korea közelről
A gasztronómia világa mindig is határtalan volt, de a modern világ szokszínűségére jellemzően a világ bármely pontján lehet találkozni bármilyen nemzetiséggel. Így jöhetnek létre azok azok a tradicionális ételeken alapuló, nemzetek konyháit bemutató promócióink, mint a koreai is.
Korea sajátos ízvilágát egyszerre sokféle étel kóstolásával ismerhetjük meg ebben a promócióban, melyeket különleges tálalással, eredeti receptek alapján készítünk Vendégeink számára.