Email: info@delirest.hu I Tel.: +36 (1) 371 0810

Promócióink

Rendszeres programjainkkal színesebbé tesszük a mindennapokat!

A Delirest Évszakok promóciója a szezonalítást ünnepli
Delirest BBQ promóció Lendvai Zoltánnal
Buday Péter újragondolt magyaros finomságai a Delirest éttermekben
A Delirest Fish Market promóciójában fókuszban a halételek
Fesztiválfinomság az éttermedben
A Delirest elkalauzol az ezer fűszer világába India promóciójával
A Delirest Sushi bár promóciója a Hanami biztosítja
Kézműves hamburgerek a Wolf Burgertől a Delirest hálózatában
A Delirest vendége Fabrizio, a Fabri pasta tulajdonosa
A Delirest elhozza Korea autentikus ízeit

„Varietas delectat”, azaz a változatosság gyönyörködtet – tudjuk már Cicero óta. Bár a világ hatalmasat nyílt az internet, majd a közösségi média térhódításával, fizikai környezetünkben „offline” is keressük a változatosságot

A gasztronómia ebből a szempontból egy nagyon hálás terület. Az alapanyagok és receptúrák segítségével végtelen változatosságot érhetünk el. Ezekből merítettünk egy-egy témakör köré csoportosítva rendszeres promócióinkban, melyekkel igyekszünk színesebbé tenni a munkahelyi, iskolai, kórházi éttermek mindennapjait: ünnepeljük a szezonalitást, elhozzuk a nemzetek konyháit és nagy-nagy gasztrokedvenceket is. Olvasson promócióinkról!

Fenntartható, tápláló, finom

Ünnepeljük a szezonalitást

Szezonálisan táplálkozni azt jelenti, hogy minél nagyobb arányban fogyasztunk olyan alapanyagokból készült ételeket, amelyek hazánkban az adott évszakban természetes módon megteremnek. „Évszakok” promóciónkban két-három hetes időszakokra bontottuk a teljes évet, fókuszba helyezve egy-egy alapanyagot, amelyet abban az időszakban igyekszünk a lehető legváltozatosabban elkészíteni, vagy csokorba gyűjteni egy adott ünnep legkedveltebb finomságait.

A szezonális táplálkozás azért fontos, mert ilyenkor a zöldségek és gyümölcsök természetes érési idejükben kerülnek a tányérra, így frissebbek, ízletesebbek és tápanyagokban gazdagabbak.

Emellett a helyben termett, idénynek megfelelő élelmiszerek fogyasztásával csökkenthető a szállítás és tárolás környezeti terhelése, ami hozzájárul a fenntarthatóbb életmódhoz. Az évszakok váltakozásával pedig a táplálkozás is változatosabbá válik, ami támogatja a szervezet természetes igényeit és az egészségesebb étrend kialakítását.

Ünnepeljen velünk!

A Delirest BBQ promóciója

Felszáll a füst

Nyár, terasz, BBQ

Minden évben alig várjuk a jóidőt, hiszen indulhat a BBQ szezon. Nem is akárki tolmácsolásában, hiszen Lendvai Zoltán kollégánk az űrtechnológiás Green Egg-ek magyarországi nagykövete, díjnyertes BBQ séf. A két smokerrel felvértezve járja tavasztól-őszig hálózatunkat, hogy megmutassa Vendégeinknek, milyen is az igazi melegfüstön készült BBQ – kínálatában többféle hús, ragu, zöldségek és saláta is szerepel.

Promóciónk limitált kiadású, hiszen a két Green Egg kapacitása véges. Zoltán alkalmanként mindössze 100 adag ételt tud elkészíteni, melyekre az elővételben megvásárolható jegyek rendszerint el is fogynak.

Fantasztikus illatok, szabad levegő, melegfüstön, lassan készülő finomságok – mindezt a munkahelyi éttermekben.

Dolgozói biztosan értékelni fogják!

Hangos és nagyon közvetlen:

Itt a Buday!

Buday Péter neve sok-sok éve egybeforrt a gasztronómiával: több híres étterem séfjeként rendszeres vendége volt tévéműsoroknak, zsűrizett szakácsversenyeken, majd gasztronómiai tanácsadóként folytatta szakmai munkáját. Elsősorban kreativitásáról ismert, a Delirest utazó vendégséfjeként újragondolt magyaros finomságokkal járja hálózatunkat.

Éttermünkbe lépve jelenléte azonnal tetten érhető, hiszen hangos, szeretettel kínálja ételeit, és szívesen ad tanácsokat is az otthoni ételkészítéshez. Kérdezzék bátran!

A Delirest utazó séfje Buday Péter
Fish Market promóciónkban a halételeket népszerűsítjük

fókuszban a halak

Fish Market

Fish Market promóciónk segítségével igyekszünk megismertetni és megszerettetni Vendégeinkkel a halas ételeket, ebben pedig az elismert hal-sommelier, Szabó Péter a partnerünk. Péter afféle misszióként tekint a halételek népszerűsítésére, ezért örömmel vállalja már sok-sok éve, hogy a Delirest éttermeibe is elhozza legjobb halas finomságait. 

A Fish Market alkalmak így nem csak színesítik a mindennapokat, de támogatják munkavállalói egészségét is, tovább formálva egészségtudatosságukat.

A halak kiváló minőségű fehérjét, könnyen emészthető aminosavakat és számos létfontosságú tápanyagot, például D-vitamint, szelént és jódot tartalmaznak. Különösen értékesek az omega-3 zsírsavak miatt, amelyek támogatják a szív- és érrendszer egészségét, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, és hozzájárulhatnak az agy megfelelő működéséhez.

fesztiválhangulat tálalva

Frissen sült kürtős kalács

Utánozhatatlan illat, foszlós, forró, puha tészta, hatféle íz – a frissen sült kürtős kalács egyszerűen ellenállhatatlan!

Vendégséfünk sütőivel és kelt tésztával felvértezve érkezik a Delirest éttermekbe, hogy a frissen sült kürtős kalács utánozhatatlan illatával és ízével csábítsa el az Ön munkavállalóit újra és újra.

Évek óta az egyik legnépszerűbb promóciónk, mely sosem okoz csalódást!

Frissen sült kürtős kalács a Delirest éttermeiben
India ízei a Delirest éttermekben

az ezer fűszer világa

Gasztrotúra: India

Az indiai konyha méltán híres sokféle fűszeréről. Szakavatott, indiai vendégséfünk, Khudir Kousai Sokszor a legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával varázsolja elő az indiai konyha autentikus, tradícionális finomságait.

Kedves és nyitott személyiségével hamar magával ragadja a Vendégeinket, ételei pedig minden alkalommal elbűvölő kulináris élményt jelentenek.

tiszta ízek

Sushi bár

A Delirest éttermeibe Budapest egyik legjobb sushi bárja, a Hanami séfei jönnek elkészíteni az autentikus japán falatkákat, melyeket 6, 9 vagy 12 db-os kiszerelésben is meg lehet vásárolni. A Hanami konyhájában egyszerre jelenik meg a tradíció és az innováció. Kizárólag magas minőségű alapanyagokból dolgoznak, és a japán konyha szeretete iránti szenvedélyükből adódóan minden alkalommal tökéletes kis falatkákkal örvendeztetik meg az Ön munkatársait.

A Delirest Sushi bár promóciót a Hanami szállítja
Helyben készült, kézműves hamburgerek a Delirest éttermeiben

a „lassú” gyorsétel

Wolf Burger

A jó munkához idő kell. Ha létezik a „lassú” gyorsétel, akkor a Wolf Burger hamburgerei Farkas Balázs séf tolmácsolásában mindenképp annak számítanak. Balázs a legnagyobb odafigyeléssel, a saját maga által kidolgozott receptúra alapján készíti el hamburgereit, amelyek nem jönnek szembe bármelyik sarkon.

Húsos és vega finomságokkal is érkezik vendégszereplésére, hogy a klasszikus utcai gyorsétel nagy gonddal készített változataival örvendeztesse meg az Ön munkatársait.

frissesség a köbön

Fabri Pasta

Fabrizio Caldarazzo Magyarországon élő olasz séf, akinek egy kis deli üzlete mellett valódi tésztagyára van Budapesten.

A Delirest éttermekbe saját készítésű, friss tésztáit hozza el, melyeket tradicionális olasz ragukkal kínál – minden alkalommal egy húsos és egy vega opció is van az étlapon. A friss tészta a speciális tésztafőző edényekben percek alatt készül el, így igazi kulináris élményben lehet része kollégáinak. Fabrizio rendelésük alapján, néhány perc alatt készíti el számukra tésztaételeit.

Frissen készült olasz tészta a Delirest éttermeiben
Autentikus koreai ételek a Delirest hálózatában

kultúrák találkozása

Korea közelről

A gasztronómia világa mindig is határtalan volt, de a modern világ szokszínűségére jellemzően a világ bármely pontján lehet találkozni bármilyen nemzetiséggel. Így jöhetnek létre azok azok a tradicionális ételeken alapuló, nemzetek konyháit bemutató promócióink, mint a koreai is.

Korea sajátos ízvilágát egyszerre sokféle étel kóstolásával ismerhetjük meg ebben a promócióban, melyeket különleges tálalással, eredeti receptek alapján készítünk Vendégeink számára.