Email: info@delirest.hu I Tel.: +36 (1) 371 0810

Konyhatechnológiai tervezés

Szakértő konyhatervezés harminc év gyakorlati tapasztalatával, melyre már az első pillanattól számíthat

Ipari konyhák, munkahelyi konyhák, üzemi konyhák tervezése

Hatékonyság és működési logika

Nem csak az idő pénz,
a tér is

A legkisebb konyhára is igaz, hogy ha jól van kitalálva, az megkönnyíti a mindennapos munkát. Nincs ez másképp egy többezer vendéget kiszolgáló, professzionális nagykonyha esetében sem: jól átgondolt szolgáltatás, kellő alapossággal lemodellezett munkafolyamatok, az azokat kiszolgáló elrendezés, valamint a nagyfokú igénybevételnek megfelelő minőségű berendezések a kulcs.

Több évtizedes múltunknak köszönhetően már nagyon sok konyhát láttunk, terveztünk, üzemeltettünk. Olyan gyakorlati tapasztalatok és tudás birtokában vagyunk, amely lehetővé teszi bármilyen méretű üzemi konyha tervezését.

segítünk tervezni

Üzemi konyha tervezés felsőfokon

A vendégek, dolgozók magasszintű kiszolgálását biztosító vendéglátó helyek: kávézók, üzemi étterem kialakítása nagyban segítheti már a toborzás folyamatát is, de hozzájárulhat a fluktuáció csökkentéséhez is. Gyárat, irodaépületet épít? Biztosan gondol a vendéglátásra is. Segítünk, hogy a magas szintű szolgáltatás nyújtásához megfelelően illeszkedő ipari konyha kerüljön kialakításra.

Kiterjedt és jól bejáratott partnerkapcsolati hálózatunknak köszönhetően rugalmasan és gyorsan tudunk reagálni a megkeresésekre, hogy mire elkészül az épület, elkészüljön a kiszolgáló konyha is. Nincs szükség elköteleződésre, konyháját akkor is szívesen megtervezzük, ha a későbbiekben nem velünk tervezi a vendéglátási szolgáltatást.

Konyhatechnológiai tervezés a Delirest szolgáltatásai között
Üzemi konyha konyhatechnológiai tervezés

Lépjen időben, lépjen jól!

Jövőbiztos konyha

Az üzemi konyha kialakítása hatalmas beruházás, és hosszú távra szól, így komoly anyagi következményei lehetnek annak, ha egyes munkafolyamatok vagy az elrendezés nincs jól kitalálva. Egy rosszul tervezett konyha a későbbi szolgáltató számára fog bosszúságot okozni, mert nehezíti a hatékonyságot, vagy mert nem praktikus, rosszabb esetben nem is felel meg a szigorú élelmiszerbiztonsági követelményeknek.

A legfontosabb szempontok: épület adottságai, közműkapacitások, légtechnika, hatósági előírások, napi adagszám, tervezett szolgáltatásnak megfelelő technológia, ergonómia, élelmiszer- és munkabiztonság, anyagmozgatás, ütemezés, költségtervezés, higiénia, minőség… ezek önmagukban is szakértelmet igénylő területek. Segítünk ezek összefogásában, az átgondolt kialakításban.

Várjuk jelentkezését, beszélgessünk terveiről!

bizonytalan? segítünk.

Kérje ajánlatunkat!

A jó üzemi, ipari konyha megtervezése és kialakítása bonyolult és költséges folyamat. A Delirest szívesen segít ezekben, függetlenül attól, hogy mi fogjuk-e végezni a szolgáltatást a konyha elkészülte után.

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk jelentkezését!

Adatvédelem