
Vannak dolgok, amiket nem kell túlbonyolítani, és a tészta pont ilyen.
Mindössze három összetevő, prémium minőségű alapanyagok, és egy professzionális olasz tésztagép az alapja vadonatúj szolgáltatásunknak a MOL Campus munkahelyi éttermében.
Variálni viszont annál könnyebben lehet! A tésztagépre illeszthető fejek segítségével tízféle különböző formájú tésztát tudunk készíteni, ízesítésükre pedig séfjeink húszféle különböző ragu receptjét dolgozták ki. Minden héten kétszer, alkalmanként kétféle raguból választhatnak vendégeink, egy húsos és egy vegetáriánus verzióból.
A tésztához hasonlóan a raguk is prémium alapanyagokból, eredeti olasz receptek ihletése alapján készültek, és többek között olyan klasszikusokat vonultatnak fel, mint a Caccio e Peppe, az Arrabbiata vagy az Al Pesto.
A Delirest által üzemeltetett étterem célja, hogy egészséges, természetes alapanyagokkal és változatos ételekkel támogassa a MOL Campus munkatársainak jóllétét. A helyben készült tésztákhoz trattoria-hangulat is társul – a gyors és hatékony kiszolgálásról pedig hat párhuzamos pénztár gondoskodik, hogy maradjon idő élvezni a MOL Campus inspiráló étkezőterét is a kilátással.