Számos ponton kapcsolódunk a gasztronómiához
Küzdünk az ételpazarlás ellen
Használja a lapozó nyilakat az oldal szélén további tartalmakért!
Mondja el nekünk!
Elégedettség méréseink
Vendégeink elégedettségének mérésére többféle visszajelző rendszert is használunk. Vadonatúj fejlesztésünk a KIOSK, amelynek segítségével partnereinkkel közösen összeállított kérdőíveken kérdezhetjük meg Vendégeinket, mit gondolnak szolgáltatásunkról. Mik a szokásaik, mit hiányolnak, mit várnak másképp, hogyan tegyük még jobbá a mindennapokat? A beérkezett válaszokat Partnerünkkel közösen dolgozzuk fel, és szükség szerint akciótervet készítünk a legfontosabb feladatok nyomonkövetése érdekében.
A Kiosk mellett állandó eszközeink is rendelkezésre állnak szolgáltatásunk transzparens értékelésére. Online kérdőívünkön Vendégeink a nap 24 órájában bárhol, bármikor adhatnak nekünk visszajelzést szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A fix kérdések mellett szabadszöveges válaszok segítségével is megfogalmazhatják igényeiket a Vendégek.


Ismerkedjen meg magával!
Dietetikus az étteremben
Vendégeink egyben az Önök dolgozói is – egészségük fejlesztése, egészségtudatosságuk növelése közös érdekünk.
A “Dietetikus az étteremben” nevű programunk során két, szakirányú végzettséggel rendelkező és tapasztalt, aktívan dietetikus munkakörben dolgozó kollégánk keresi fel az Önök éttermét a várható igényektől függően egy, vagy két napon. Kollégáinknak egy ún. InBody testelemző eszköz segítségével lehetőségük van a testösszetételről részletes adatokkal szolgálni.
A vizsgálat részletes és pontos mérések alapján információt nyújt Vendégünk fittségi állapotáról, alkalmas az elhízás korai diagnosztizálására, és egyéb olyan mérésekre, amelyekből következtethetünk egyes betegségek kialakulásának kockázatára. A mért eredmények alapján szakképzett kollégáink étkezési, életmódbeli tanácsokkal, javaslatokkal szolgálhatnak számukra.
utazás a gasztronómia világában
Delirest Chef Exchange program
Séfcsere programunkban bemutatjuk a Delirest nagyobb, nemzetközi családjának legjobb kulináris fogásait. Magyarország, Csehország, Szlovákia és Románia részvételével utazunk egymás országaiba, hogy elvigyük kultikus nemzeti ételeinket, modern köntösben.
A program lehetőséget nyújt betekinteni a közeli országok nemzeti gasztronómiájába, megismerni klasszikus fogásokat, de remek változatosságot is nyújt a mindennapok színesítésére is.

rózsaszínben látjuk a világot
Pink Gasztro
Minden évben nagy örömmel veszünk részt a mellrák elleni küzdelem gasztroeseményén, Pink Gasztro kampányban, amely megmozgatja gyakorlatilag az egész cégünket kortól és nemtől függetlenül. Októberben egy héten keresztül séfeink a legkülönbözőbb pink kreációkat valósítják meg, a vendégtérben dolgozó kollégák fantasztikus kihelyezéseket álmodnak meg, Vendégeink pedig örömmel járulnak hozzá a jó ügyhöz azzal, hogy kampányhetünk ideje alatt a pink ételeket részesítik előnyben.
A pink ételekből befolyt bevételünk egy részét átutaljuk a Mellrákinfo Egyesületnek, így üzleteink gondoskodnak róla, hogy minden lehetséges pink ételünk és italunk elkeljen! Büszkék vagyunk arra, hogy szakterületünkön mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy még több emberhez eljusson az info: a megelőzés, rendszeres szűrés, korai diagnózis életeket ment!